Wat we doen

Kun jij een maatje gebruiken? Bekijk dan onze diensten.

Wat kan een maatje voor je doen?

Aanvullende
info

Het vrijwilligersproject Sociaal Maatje Heerlen zet zich in voor Heerlenaren met een klein sociaal vangnet.

Het is de bedoeling dat onze diensten samen worden uitgevoerd. Alleen wanneer er een fysieke of andere reden is (zoals de coronamaatregelen), waardoor je niet kunt deelnemen aan de activiteit, zal het maatje de dienst alleen uitvoeren. Bij ons staat eenzaamheidsbestrijding en het toewerken naar zelfredzaamheid centraal.

Tijdens een telefonisch gesprek wordt bekeken waar een maatje jou mee kan helpen. Hierna zetten we jouw vraag uit onder onze maatjes. Of je hulpvraag wordt opgepakt, is dus afhankelijk van of een maatje beschikbaar is. Wij doen uiteraard ons uiterste best om jou aan een maatje te koppelen.

Vanwege de coronamaatregelen zullen sommige diensten in ietwat gewijzigde vorm worden aangeboden. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.
Het vrijwilligersproject Sociaal Maatje Heerlen zet zich in voor Heerlenaren met een klein sociaal vangnet. Het is de bedoeling dat onze diensten samen worden uitgevoerd. Alleen wanneer er een fysieke of andere reden is (zoals de coronamaatregelen), waardoor je niet kunt deelnemen aan de activiteit, zal het maatje de dienst alleen uitvoeren.

Bij ons staat eenzaamheidsbestrijding en het toewerken naar zelfredzaamheid centraal.
Tijdens een telefonisch gesprek wordt besproken of jouw vraag beantwoord zou kunnen worden door een Sociaal Maatje en waar een maatje jou mee kan helpen. Hierna zetten we jouw vraag uit onder onze contacten.
Op dit moment hebben we niet genoeg maatjes om iedereen aan een een maatje te koppelen.

Wij doen uiteraard ons uiterste best om zo snel mogelijk nieuwe maatjes te vinden, zodat we je aan een maatje kunnen koppelen.
Scroll naar top